Jeg har bakt knekkebrød for aller første gang, og jeg fikk det jammen til!
Det var faktisk ingen hokus pokus i det hele tatt.
Til og med ALLE får til dette.
Grove knekkebrød
4 dl grovt sammalt hvete
4 dl havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ts havsalt
7 dl vann
Sett ovnen på varmluft, 160 grader
Bland sammen det tørre og rør inn vann til dykk deig.
Dekk to stekebrett med bakepapir og fordel deigen jevnt utover med en slikkepott.
Sett inn begge brettene samtidig, en øverst og en nederst.
Stek i 10 minutter.
Skjær opp passe stykker med en pizzarulle eller en skarp kniv.
Stek i 30 minutter, bytt plass på brettene og stek i 30 minutter til.
Avkjøl knekkebrødene på rist slik at de blir tørre og fine.
Oppbevares i tett boks.
Knekkebrødene smaker fantastisk med Tine Ekte smør og Brunost på.
Skikkelig vanedannende!!
Bildet nederst viser forskjellen på MITT Knekkebrød, Wasa Husman og Wasa Havre.
Ingen tvil om at mitt knekkebrød ikke bare er det sunneste, men også det definitivt BESTE og LEKRESTE.
Og hvis du lurte? Jepp, jeg er STOLT!
torsdag 31. mars 2011
Torsdags-Knekkebrød–en hyllest til fræddan
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Knallgode knekkebrød, tips til deg, ha 1 dl gresskarkjerner i tillegg og litt honning ;)
Takk for tips. :-)
Nå baker jeg jo ikke disse lenger, men en annen type. Skal legge dem inn neste gang jeg baker. De er lavkarbo. skal putte gresskarkjerner i dem neste ang, hørtes knallgodt ut! :-)
Legg inn en kommentar